Number of the records: 1  

Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Friml, Miroslav - Author
    2., upravené vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986 - 152 s. : il., tb. ; 20 cm
    Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury;
      Tichá, Berta, - Other
     cukrovary  výroba
     příručky
    Call numberC 251.404
    Umístění
    Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 251.404   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementLaboratorní kontrola cukrovarnické výroby. Díl A., Základní rozbory
    Main entry-name Friml, Miroslav (Author)
    Edition statement2., upravené vyd.
    Issue dataPraha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986
    Phys.des.152 s. : il., tb. ; 20 cm
    National bibl. num.cnb000017661
    Edition Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury; 373
    NotePro vnitř. potřebu - 2050 výt. - Rozmn. - Obálka Jana Šípková. - Vydavatel: Výzkum. ústav potrav. prům. Středisko techn. inf. potrav. průmyslu
    Another responsib. Tichá, Berta, 1936- (Other)
    Another responsib. Výzkumná a vývojová základna cukrovarnického průmyslu (Other)
    Subj. Headings cukrovary * výroba
    Form, Genre příručky
    UDC 664.1
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.