Number of the records: 1  

Kuře


  1.  Fraser, Linda - Author
    České vyd. 1. - Praha : Svojtka & Co., 2003 - 256 s. : il. ; 22 cm
    ISBN 80-7237-712-4
    Ilustrovaná encyklopedie
      Soušková, Alena - Translator
     vaření  kuřecí maso
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 311.146
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Kuře
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 311.146   

    Title statementKuře : praktická kuchařka krok za krokem / [Linda Fraserová ; z angličtiny přeložila Alena Soušková]
    Main entry-name Fraser, Linda (Author)
    Edition statementČeské vyd. 1.
    Issue dataPraha : Svojtka & Co., 2003
    Phys.des.256 s. : il. ; 22 cm
    ISBN80-7237-712-4
    National bibl. num.cnb001284983
    Edition Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
    NoteJméno autorky převzato ze hřbetu. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Soušková, Alena (Translator)
    Subj. Headings vaření * kuřecí maso
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Kuře
    Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a názorných receptů na polévky, předkrmy, jídla z jednoho hrnce, saláty, rožněná jídla až po pečivo, koláče a ostré kořeněné pokrmy. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.