Number of the records: 1
99 specialit sovětské kuchyně
SYS m0002724 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108100947.3 007 ta 008 990322s1980----xr------------------cze-- 015 $a cnb000394626 035 $a (OCoLC)85271014 040 $a CBA001 $b cze 080 $a 641/642 $2 MRF 245 00
$a 99 specialit sovětské kuchyně / $c [uspořádala Alena Vlčková ; ilustroval Oldřich Jelínek] 246 3-
$a Devadesát devět specialit sovětské kuchyně 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Lidové nakladatelství, $c 1980 300 $a 159 s. : $b il. 520 3-
$a Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85271014&nbn=cnb000394626 $2 Národní knihovna ČR 650 -7
$a vaření $7 ph126998 $2 czenas 651 -7
$a Sovětský svaz $7 ge128583 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Jelínek, Oldřich, $d 1930- $7 jn19990209308 $4 ill 700 1-
$a Vlčková, Alena, $d 1942-2011 $7 jk01150144 $4 com 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:fab53370-5756-11e3-ac69-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1