Number of the records: 1
Čínská kuchyně
SYS 1265137 LBL 00000nam^a22^^^^^^i^4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108140200.3 008 200323s1978----xr-af--g------000-0-cze-- 015 $a cnb000153983 020 $q (Brožováno) 040 $a ABA001 $b cze $e rda 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.56 100 1-
$a Tomaník, Miroslav $7 pag2008454905 $4 aut 245 10
$a Čínská kuchyně / $c Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan ; lektoroval Rajko Doleček ; fotografie Olga Davidová 250 $a 1. vydání 264 -1
$a V Praze : $b Merkur, $c 1978 300 $a 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : $b ilustrace (některé barevné) 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a 60 000 výtisků 520 3-
$a Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)6118463&nbn=cnb000153983 $2 NKP 650 07
$a čínská jídla $7 ph116881 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Skřivan, Rudolf $7 pag2008454906 $4 aut 700 1-
$a Doleček, Rajko, $d 1925-2017 $7 jk01022565 $4 red 700 1-
$a Davidová, Olga $7 jk01022120 $4 pht 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:83e27110-2490-11ee-84ed-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1