Number of the records: 1  

Čínská kuchyně

  1. SYS1265137
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^i^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108140200.3
    008
      
    200323s1978----xr-af--g------000-0-cze--
    015
      
    $a cnb000153983
    020
      
    $q (Brožováno)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.56
    100
    1-
    $a Tomaník, Miroslav $7 pag2008454905 $4 aut
    245
    10
    $a Čínská kuchyně / $c Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan ; lektoroval Rajko Doleček ; fotografie Olga Davidová
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a V Praze : $b Merkur, $c 1978
    300
      
    $a 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : $b ilustrace (některé barevné)
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a 60 000 výtisků
    520
    3-
    $a Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)6118463&nbn=cnb000153983 $2 NKP
    650
    07
    $a čínská jídla $7 ph116881 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Skřivan, Rudolf $7 pag2008454906 $4 aut
    700
    1-
    $a Doleček, Rajko, $d 1925-2017 $7 jk01022565 $4 red
    700
    1-
    $a Davidová, Olga $7 jk01022120 $4 pht
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:83e27110-2490-11ee-84ed-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.