Number of the records: 1  

Úprava zajíce v kuchyni


  1.  Jedličková, Božena - Author - Adapter
    45 stran ; 18 cm
     kuchařství  zajíci  králíci  zaječí maso  králičí maso  zvěřina
     kuchařské recepty
    Úprava zajíce v kuchyni
    Title statementÚprava zajíce v kuchyni : návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno
    Portion of titleNávod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího
    58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková
    Dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno
    Main entry-name Jedličková, Božena (Author) (Adapter)
    PublicationV Praze : knihkupectví A. Reinwart, 1903
    ManufactureV Praze : "Politika"
    Phys.des.45 stran ; 18 cm
    National bibl. num.cnb000574641
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NotePřívazek k: Rukověť lovectví : příručka pro myslivce, lovce a střelce / napsal Josef Schmoranz
    Partial contentsÚprava masa králičího
    Subj. Headings kuchařství * zajíci * králíci * zaječí maso * králičí maso * zvěřina
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 639.112 , 636.92 , 637.55'712 , 637.5'692 , 637.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Partition's namePřívazek k: Rukověť lovectví : příručka pro myslivce, lovce a střelce / napsal Josef Schmoranz
    Úprava zajíce v kuchyni
    "... Připojené pojednání, které sestavila jsem dle nejlepších knih kuchařských a doplnila svými vlastními zkušenostmi, má za účel obeznámiti naše hospodyňky a kuchařky, jak si při úpravě této zvěřiny počínati mají, aby na stůl předložiti mohly nejen jídla chutná a výživná, ale i levně a úsporně využitkovati mohly všech součástí masa zaječího i králičího ..."--Úvod Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.