Number of the records: 1
Schmid, Jeremy - Author
První vydání - 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-271-0652-3
Hart, Devin - Photographer Říská, Pavlína, - Translator
uzení uzená jídla
příručky kuchařské receptyCall number B 57.410 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Uzení : jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky / Jeremy Schmid ; fotografie Devin Hart ; přeložila: Pavlína Říská Main entry-name Schmid, Jeremy (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Grada, 2018 Phys.des. 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-271-0652-3 National bibl. num. cnb003022093 Note Přeloženo z angličtiny. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Another responsib. Hart, Devin (Photographer)
Říská, Pavlína, 1972- (Translator)
Subj. Headings uzení * uzená jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 664.8.035.3 , 641.55:664.8.035.3 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1