Number of the records: 1  

Zima

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-87575-83-3
    Apetit sezona
      Moravcová, Stanislava, - Editor   Holobrádková, Marie - Editor   Švejdová, Kateřina - Editor
     jídla  zima
     kuchařské recepty
    Call numberC 375.646
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Zima
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 18.10.2024)C 375.646   
    Rožnov k vypůjčeníC 375.646 R   

    Title statementZima : pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery / odpovědné redaktorky: Stanislava Moravcová ml., Marie Holobrádková, Kateřina Švejdová
    Portion of titlePokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery
    PublicationPraha : Burda Praha spol. s r.o., [2017]
    Copyright notice date©2017
    Phys.des.158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-87575-83-3
    National bibl. num.cnb002953064
    Edition Apetit sezona
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Moravcová, Stanislava, 1976- (Editor)
    Holobrádková, Marie (Editor)
    Švejdová, Kateřina (Editor)
    Subj. Headings jídla * zima
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , "324" , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Zima
    Nová kuchařka z edice Apetit sezona přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve špízi a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu najdete více než 100 receptů na mrazivé měsíce prosinec, leden a únor. Napečte a navařte si s námi na svátky, zahřejte se sytými polévkami, pokrmy z luštěnin a obilnin i teplými saláty ze zimní zeleniny. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.