Number of the records: 1
Thorisson, Mimi - Author
335 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-7390-873-7
Knihy Omega
Oddur Thorisson - Photographer Stárek, Jiří - Translator
francouzská jídla
kuchařské receptyCall number C 374.074 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Branch Place Info Signature Lidická ( volný výběr ) k vypůjčení C 374.074
Údaje o názvu Českou minulostí : práce věnované profesoru Karlovy university Václavu Novotnému jeho žáky k šedesátým narozeninám / uspořádali: Otokar Odložilík, Jaroslav Prokeš, Rudolf Urbánek. Nakladatel V Praze : Jan Laichter, 1929 Fyz.popis 391 stran Číslo nár. bibl. cnb000540417 Poznámky Rozložený titulní list Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Odložilík, Otakar, 1899-1973 (Editor)
Prokeš, Jaroslav, 1895-1951 (Editor)
Urbánek, Rudolf, 1877-1962 (Editor)
Novotný, Václav, 1869-1932 (Editor)
Unifikovaný název French country cooking. Česky Údaje o názvu Francouzská venkovská kuchyně : pokrmy a příhody z vesnice na vinicích / Mimi Thorisson ; fotografie: Oddur Thorisson ; přeložil: Jiří Stárek Záhlaví-jméno Thorisson, Mimi (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 Fyz.popis 335 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7390-873-7 Číslo nár. bibl. cnb002939053 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík. V tiráži uvedený název originálu: Frech country cooking je chybný, správně: French country cooking. Dal.odpovědnost Oddur Thorisson (Fotograf)
Stárek, Jiří (Překladatel)
Předmět.hesla francouzská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov - z jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů.Autorka se se svou rodinou přestěhovala na francouzský venkov, na opuštěný starý zámek v Médoc. Zde od bývalého majitele a vynikajícího kuchaře posbírala 100 lahodných, typicky francouzských receptů. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1