Number of the records: 1  

Francouzská venkovská kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Thorisson, Mimi - Author
    335 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7390-873-7
    Knihy Omega
      Oddur Thorisson - Photographer   Stárek, Jiří - Translator
     francouzská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 374.074
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Francouzská venkovská kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 374.074   

    Údaje o názvuČeskou minulostí : práce věnované profesoru Karlovy university Václavu Novotnému jeho žáky k šedesátým narozeninám / uspořádali: Otokar Odložilík, Jaroslav Prokeš, Rudolf Urbánek. NakladatelV Praze : Jan Laichter, 1929 Fyz.popis391 stran Číslo nár. bibl.cnb000540417 PoznámkyRozložený titulní list Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Odložilík, Otakar, 1899-1973 (Editor)
    Prokeš, Jaroslav, 1895-1951 (Editor)
    Urbánek, Rudolf, 1877-1962 (Editor)
    Novotný, Václav, 1869-1932 (Editor)
    Unifikovaný název French country cooking. Česky
    Údaje o názvuFrancouzská venkovská kuchyně : pokrmy a příhody z vesnice na vinicích / Mimi Thorisson ; fotografie: Oddur Thorisson ; přeložil: Jiří Stárek
    Záhlaví-jméno Thorisson, Mimi (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2017
    Fyz.popis335 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-873-7
    Číslo nár. bibl.cnb002939053
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík. V tiráži uvedený název originálu: Frech country cooking je chybný, správně: French country cooking.
    Dal.odpovědnost Oddur Thorisson (Fotograf)
    Stárek, Jiří (Překladatel)
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(44) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Francouzská venkovská kuchyně
    Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov - z jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů.Autorka se se svou rodinou přestěhovala na francouzský venkov, na opuštěný starý zámek v Médoc. Zde od bývalého majitele a vynikajícího kuchaře posbírala 100 lahodných, typicky francouzských receptů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.