Number of the records: 1
Hygiena potravin
book
Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 - Author
1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 - 629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8°
Živočišná výroba
hygiena potravin maso masné výrobky
učebnice vysokých školCall number C 55.409/1 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Hygiena potravin : celost. učebnice pro vys. školy. [Díl] 1, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš a kol. Portion of title Maso a masné výrobky Main entry-name Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 (Mír 23) Phys.des. 629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000484697 Edition Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Note Vazba: Miloš Pozděna. 1000 výt.. Česko-slovenský slovníček Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings hygiena potravin * maso * masné výrobky Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 614 - Veřejné zdraví a hygiena 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.5+664.91/.95 , 637.5 , 614.31 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS První svazek několikadílné učebnice jedná o hygienických zásadách při průmyslovém zpracování masa a objasňuje chemické, fyzikálně chemické, mikrobiologické a jiné pochody, které probíhají v normálních i rozkládajících se nebo jinak porušených potravinách. Druhý díl je věnován hygieně mléka a mléčných výrobků, třetí hygieně ostatních potravin a technickým surovinám živočišného původu. Čtvrtý díl obsáhne vyšetřovací metodiky spolu s posuzovacími normami.Loading…
Number of the records: 1