Number of the records: 1  

Hygiena potravin

  1. book

    book


     Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 - 629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8°
    Živočišná výroba
     hygiena potravin  maso  masné výrobky
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 55.409/1
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 55.409/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementHygiena potravin : celost. učebnice pro vys. školy. [Díl] 1, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš a kol.
    Portion of titleMaso a masné výrobky
    Main entry-name Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 (Mír 23)
    Phys.des.629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000484697
    Edition Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    NoteVazba: Miloš Pozděna. 1000 výt.. Česko-slovenský slovníček
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings hygiena potravin * maso * masné výrobky
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 637.5+664.91/.95 , 637.5 , 614.31 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    První svazek několikadílné učebnice jedná o hygienických zásadách při průmyslovém zpracování masa a objasňuje chemické, fyzikálně chemické, mikrobiologické a jiné pochody, které probíhají v normálních i rozkládajících se nebo jinak porušených potravinách. Druhý díl je věnován hygieně mléka a mléčných výrobků, třetí hygieně ostatních potravin a technickým surovinám živočišného původu. Čtvrtý díl obsáhne vyšetřovací metodiky spolu s posuzovacími normami.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.