Number of the records: 1
Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre
book
Lindner, Paul, 1861-1945 - Author
Berlin : Verlag von Paul Parey, 1895 - 278 s., iv l. obr. příl. : il.
mikroskopická technika mikrobiologická kontrola kvasný průmysl
učebniceCall number C 361.694 Umístění Title statement Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre : für Studierende und Praktiker / bearbeitet von Paul Lindner Main entry-name Lindner, Paul, 1861-1945 (Author) Issue data Berlin : Verlag von Paul Parey, 1895 Phys.des. 278 s., iv l. obr. příl. : il. Note Obsahuje rejstříky Subj. Headings mikroskopická technika * mikrobiologická kontrola * kvasný průmysl Form, Genre učebnice Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663 , 614.4 , 57.086.2/.3 , (075) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1