Number of the records: 1  

Jablečná kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Berman, Karen - Author
    Vyd. 1. - Praha : Synergie, c2014 - 378 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7370-296-0 (brož.)
      Petitto, Melissa - Author   Anderson, Scott - Author
     jablka  jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 359.503
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jablečná kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.503   

    Title statementJablečná kuchařka / recepty Karen Berman a Melissy Petitto ; s příspěvky od následujících slavných šéfkuchařů: Scott Anderson ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Petra Slabá]
    Main entry-name Berman, Karen (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Synergie, c2014
    Phys.des.378 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7370-296-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb002624178
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalApple a day
    Another responsib. Petitto, Melissa (Author)
    Anderson, Scott (Author)
    Subj. Headings jablka * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:634.11.076 , 634.11.076 , 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jablečná kuchařka
    Jablko je pro nás Středoevropany asi to nejběžnější ovoce. Tato jedinečná kuchařka nabízí 365 vynikajících jablečných receptů, pečlivě vybraných tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím a měsícům v roce. Prostě aby jablko bylo na stole každý den, ať už v jakékoli úpravě a podobě. Na každé stránce a v každém receptu se vám jablko představí jako lahůdka, která může chuťově vylepšit pokrmy nebo být jejich hlavním základem. Najdete zde různé způsoby, jak vytvořit stará dobrá jablečná jídla, například jablečné pyré, pečená jablka, koláče, zákusky, muffiny, křupance, sladké pečivo a sušenky. Zároveň si budete moct vyzkoušet nové a neotřelé jablečné recepty pro slané i sladké variace. Dozvíte se, jak si vybrat dokonalé jablko, seznámíte se s různými odrůdami jablek a zjistíte, jak správně kombinovat jablka s jinými potravinami, nebo dokonce jak elegantně zakomponovat jablko do výzdoby vaší domácnosti. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.