Number of the records: 1
SYS 0512225 LBL 00886cam-a2200277---4500 003 CZ-CbJVK 005 20230517091340.6 007 ta 008 140515s2014----xr-----e------000-0-cze-d 015 $a cnb002587452 020 $a 978-80-257-1076-0 (brož.) 035 $a (OCoLC)886603173 040 $a KMG001 $b cze $d CBA001 041 1-
$a cze $h eng 043 $a e-fr--- 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a (44) $2 MRF 080 $a 39 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a (0:82-4) $2 MRF 100 1-
$a Mayle, Peter, $d 1939-2018 $7 xx0004471 $4 aut 245 10
$a Francouzské hodokvasy / $c Peter Mayle ; [přeložil Jiří Sedláček] 250 $a Vyd. 2. 260 $a Praha : $b Argo, $c 2014 300 $a 190 s. ; $c 20 cm 500 $a Přeloženo z angličtiny 520 3-
$a Peter Mayle, vyzbrojen vidličkou, nožem a vývrtkou, nás zavede do všech koutů Francie a podělí se s námi o potěšení, které může francouzský stůl nabídnout. Navštívíme s ním maličké restaurace i divy zmiňované v Michelinově průvodci. Prožijeme Foire aux Escargots v Martigny-les-Bains, což je celý víkend zasvěcený skromným, leč obdivovaným hlemýžďům. Staneme se diváky závodu Marathon du Médoc, při němž účastníci běží napříč velkými vinicemi v Bordeaux a osvěžují se na trase skvělým červeným vínem. Poznáme pamětihodnou provensálskou rybí polévku bouillabaisse v restauraci na jedné z pláží Côte d’Azur. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788025710760 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a zvyky a obyčeje $z Francie $7 ph137519 $2 czenas 650 07
$a gastronomie $z Francie $7 ph120473 $2 czenas 655 -7
$a črty $7 fd133977 $2 czenas 765 0-
$t French lessons $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK Citation
Number of the records: 1