Number of the records: 1  

Francouzské hodokvasy

  1. SYS0512225
    LBL
      
    00886cam-a2200277---4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230517091340.6
    007
      
    ta
    008
      
    140515s2014----xr-----e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002587452
    020
      
    $a 978-80-257-1076-0 (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)886603173
    040
      
    $a KMG001 $b cze $d CBA001
    041
    1-
    $a cze $h eng
    043
      
    $a e-fr---
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a (44) $2 MRF
    080
      
    $a 39 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a (0:82-4) $2 MRF
    100
    1-
    $a Mayle, Peter, $d 1939-2018 $7 xx0004471 $4 aut
    245
    10
    $a Francouzské hodokvasy / $c Peter Mayle ; [přeložil Jiří Sedláček]
    250
      
    $a Vyd. 2.
    260
      
    $a Praha : $b Argo, $c 2014
    300
      
    $a 190 s. ; $c 20 cm
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    520
    3-
    $a Peter Mayle, vyzbrojen vidličkou, nožem a vývrtkou, nás zavede do všech koutů Francie a podělí se s námi o potěšení, které může francouzský stůl nabídnout. Navštívíme s ním maličké restaurace i divy zmiňované v Michelinově průvodci. Prožijeme Foire aux Escargots v Martigny-les-Bains, což je celý víkend zasvěcený skromným, leč obdivovaným hlemýžďům. Staneme se diváky závodu Marathon du Médoc, při němž účastníci běží napříč velkými vinicemi v Bordeaux a osvěžují se na trase skvělým červeným vínem. Poznáme pamětihodnou provensálskou rybí polévku bouillabaisse v restauraci na jedné z pláží Côte d’Azur. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788025710760 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a zvyky a obyčeje $z Francie $7 ph137519 $2 czenas
    650
    07
    $a gastronomie $z Francie $7 ph120473 $2 czenas
    655
    -7
    $a črty $7 fd133977 $2 czenas
    765
    0-
    $t French lessons $9 Česky
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.