Number of the records: 1  

Zásady pro využití progresivních systémů závlahy chmele v podmínkách chmelařských oblastí ČR

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kopecký, Jiří, 1941-2008 - Author
    Žatec : Chmelařský institut, 2008 - 75 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN 978-80-86836-12-6 (brož.)
    Metodika pro praxi ;
     chmelařství  závlahy
     metodické příručky
    Call numberC 333.691
    Umístění 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Zásady pro využití progresivních systémů závlahy chmele v podmínkách chmelařských oblastí ČR
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 333.691   

    Title statementZásady pro využití progresivních systémů závlahy chmele v podmínkách chmelařských oblastí ČR / Jiří Kopecký a kol.
    Main entry-name Kopecký, Jiří, 1941-2008 (Author)
    Issue dataŽatec : Chmelařský institut, 2008
    Phys.des.75 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-86836-12-6 (brož.)
    National bibl. num.cnb001853791
    Edition Metodika pro praxi (Chmelařský institut) ; 3/08
    Note"Výstup z výzkumného záměru Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy MSM1486434701: Výzkum a regulace stresových faktorů chmele". 500 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglické resumé
    Subj. Headings chmelařství - Česko * závlahy
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC 631.67 , (437.3) , 633.791 , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Document kindBOOKS
    Zásady pro využití progresivních systémů závlahy chmele v podmínkách chmelařských oblastí ČR
    Metodika je zaměřena na problém rozvoje zavlažování chmelnic, určení vhodného závlahového režimu a volba vyhovující techniky. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.