Number of the records: 1
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Machala, Karel, 1967- - Author
Olomouc : ANAG, c2008 - 157 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm
ISBN 978-80-7263-482-8
kvašená zelenina probiotika fytoterapie fermentace kvasné technologie probiotické saláty
příručkyCall number C 332.300 Umístění 664 - Potravinářství Title statement Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu : léčivé účinky, recepty, historie / Karel Machala Main entry-name Machala, Karel, 1967- (Author) Issue data Olomouc : ANAG, c2008 Phys.des. 157 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm ISBN 978-80-7263-482-8 National bibl. num. cnb001822990 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings kvašená zelenina * probiotika * fytoterapie * fermentace - terapeutické účinky * kvasné technologie * probiotické saláty Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 664.8.039.7:635.1/.8 , 579-027.235 , 615.89:633.88 , 66.098:577.15 , 615.8 , 663.03 , 641.83:579-027.235 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Document kind BOOKS Kvašená zelenina je tradiční potravinou snad všech národů. Přesto se dnes stává "vycházející hvězdou výživy", znovu objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení. Kniha protkaná zábavnými perličkami, příslovími a fotografiemi čtenáře provede zákoutími její přípravy se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace z celého světa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1