Number of the records: 1  

Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II


  1.  Holub, Karel, 1946- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ars Bohemica, 1997 - 193 s. : il. ; 27 cm
    ISBN 80-902381-0-6 (váz.)
      Burian, Jiří, - Author   Rodovský z Hustiřan, Bavor, - Author
     Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612
     jídla  česká jídla  gastronomie  gastronomie
     monografie  kuchařské recepty
    Call numberB 48.968
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.968   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 48.968 a   

    Title statementProstřené stoly v době císaře Rudolfa II. / Karel Holub, Jiří Burian a Česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591
    Main entry-name Holub, Karel, 1946- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ars Bohemica, 1997
    Phys.des.193 s. : il. ; 27 cm
    ISBN80-902381-0-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb000216366
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Burian, Jiří, 1935-1999 (Author)
    Rodovský z Hustiřan, Bavor, asi 1526-1592. Kuchařství to jest: knížka o rozličných Krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají ... (Author)
    Subj. Headings Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612 * jídla * česká jídla - 16.-17. století * gastronomie - Česko * gastronomie - dějiny
    Form, Genre monografie * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , (437.3) , 641.55 , 641.568(437.3) , (048.8) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II
    Publikace rekapituluje vývoj společenské etikety v 16. století a ve druhé části reprintuje Českou kuchařku z téže doby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.