Number of the records: 1  

Italská kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Havlů, Karina, 1951-2018 - Author
    České Budějovice : Dona, 1999 - 182 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
    ISBN 80-86136-39-6
      Martenek, Miloslav, - Illustrator   Doležal, Vladimír, - Photographer
     italská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 295.382
    Umístění
    Italská kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 295.382 P   

    Title statementItalská kuchařka / Karina Havlů ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    Main entry-name Havlů, Karina, 1951-2018 (Author)
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 1999
    Phys.des.182 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
    ISBN80-86136-39-6 Kč 85,00
    National bibl. num.cnb000661813
    Another responsib. Martenek, Miloslav, 1933- (Illustrator)
    Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
    Subj. Headings italská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(450) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Italská kuchařka
    Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu předkrmů jsou jednoduché a jejich součástí může být ovoce, šunka, různé druhy zeleniny a těstovin v různých úpravách. Jako první chod se většinou podávají těstoviny, rizota, pizza, polévky i polenta. Druhým chodem bývá opečený nebo grilovaný plátek masa, drůbež, ryby,mořští živočichové, dušená zelenina a houby. Součástí druhého chodu jsou omáčky, saláty a bílý chléb. Kuchařka končí recepty na dezerty a moučníky, recepty na krajové speciality, seznamem nějčastěji používaného koření a názvy potravin v italštině. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.