Number of the records: 1  

Fondue, raclette & horký kámen

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Praha : Grada, 2005 - 96 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 80-247-1171-0
     fondue  raclette  masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 318.353
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Fondue, raclette & horký kámen
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 318.353   

    Title statementFondue, raclette & horký kámen : více než 110 nejlepších receptů / [přeložila Zdena Svěráková]
    Varying form of titleFondue, raclette a horký kámen
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2005
    Phys.des.96 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-247-1171-0
    National bibl. num.cnb001525613
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalRaclette, Fondue & Heisser Stein
    Subj. Headings fondue * raclette * masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.522 , 641.55:637.3 , 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Fondue, raclette & horký kámen
    Kniha uvádí informace o způsobech vaření jídel pomocí přístrojů, umístěných na jídelním stole. Jedná se o raclette a fondue původem ze Švýcarska, jejichž příprava je založena na tavení sýra. Počátek a původ horkého kamene není jednoznačný, používá se ve světě v mnoha regionech k přípravě masa i zeleniny. Následují recepty s přehledem surovin a postupem přípravy i s údaji o nutriční a energetické hodnotě. Kuchařku doplňují recepty na různé přílohy, saláty, omáčky a dipy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.