Number of the records: 1  

Flambování a dochucování pokrmů


  1.  Srkala, Antonín - Author
    2. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 77 s. : il.
     vaření
     kuchařské recepty
    Call numberC 202.133
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Flambování a dochucování pokrmů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 202.133   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementFlambování a dochucování pokrmů
    Main entry-name Srkala, Antonín (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1976
    Phys.des.77 s. : il.
    National bibl. num.cnb000472641
    Subj. Headings vaření
    Form, Genre kuchařské recepty
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Flambování a dochucování pokrmů
    Přináší rady jak upravit a dokončovat pokrmy u stolu hosta. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.