Number of the records: 1  

Cukr a sůl - dva bílé jedy


  1.  Kushi, Michio, 1926-2014 - Author
    Olomouc : Votobia, 1997 - 202 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7198-202-4
      Průchová, Jarmila, - Translator - Author of introduction   Márová, Jiřina - Translator
     životospráva  terapie  diabetes mellitus  hypoglykémie
     příručky
    Call numberC 288.685/1
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Cukr a sůl - dva bílé jedy
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 288.685/1   

    Údaje o názvuCukr a sůl - dva bílé jedy : přirozený přístup k diabetu a hypoglykemii. Díl 1, Teorie / Michio Kushi ; [z angličtiny přeložily Jiřina Márová a Jarmila Průchová ; úvod a doslov Jarmila Průchová]
    Část názvuTeorie
    Záhlaví-jméno Kushi, Michio, 1926-2014 (Autor)
    Vyd.údajeOlomouc : Votobia, 1997
    Fyz.popis202 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7198-202-4
    Číslo nár. bibl.cnb000205140
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliogr.
    OriginálNatural approach: Diabete and hypoglycemia
    Dal.odpovědnost Průchová, Jarmila, 1928- (Překladatel) (Autor úvodu atd.)
    Márová, Jiřina (Překladatel)
    Předmět.hesla životospráva * terapie * diabetes mellitus * hypoglykémie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT 613 , 616-08 , 616.379-008.64 , 616.153.454 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Cukr a sůl - dva bílé jedy
    Diabetes a hypoglykemie jsou choroby způsobené poruchami metabolismu glukózy a přímo souvisejí s moderním způsobem stravování. Spolu s rakovinou a chorobami kardiovaskulárního systému patří do skupiny degenerativních onemocnění, která doprovázejí současný životní styl. Tato kniha ukazuje možnou cestu k uzdravení - znovunastolení rovnováhy v organismu - makrobiotiku. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.