Number of the records: 1
Rýže
Dusy, Tanja - Author
Vydání první - 214 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-242-9233-5
Esence
Kintrup, Martin, - Author El Bournová, Marta - Translator
rýžová jídla rýže
kuchařské recepty příručkyCall number B 61.204 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Reis. Česky Title statement Rýže : recepty z celého světa / Tanja Dusyová, Martin Kintrup ; z německého originálu Reis ... přeložila Marta El Bournová Main entry-name Dusy, Tanja (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Euromedia Group, 2023 Phys.des. 214 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-242-9233-5 National bibl. num. cnb003521589 Edition Esence (Euromedia Group) Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Kintrup, Martin, 1977- (Author)
El Bournová, Marta (Translator)
Subj. Headings rýžová jídla * rýže Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:633.18 , 633.18 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Rýži má rád celý svět. Rýže je mnohem víc než jen příloha. Je zdravá, neobsahuje lepek a s více než 800 odrůdami je nejdůležitější a nejvšestrannější základní potravinou na světě. Rýžová zrnka mohou být červená, bílá, černá, sypká či lepivá, kulatá i dlouhá, každé je jiné a každý druh má předpoklady být superstar. Od Číny přes Indii, Afriku a Evropu až po Ameriku – autoři se při hledání těch nejlepších odrůd rýže, způsobů vaření a receptů nechali na cestě světem inspirovat jak klasikou, tak i tajnými tipy z pouličního občerstvení. Výsledek: více než 80 vydatných slaných a sladkých rýžových pokrmů, ozdobených vzrušujícími cestovatelskými příběhy s chutí rýže a praktickými kuchařskými poznatky. Pro jakoukoliv úpravu rýže – z pánve nebo v misce, rolovanou nebo dušenou, v podobě rizota nebo jako sladké mlsání – nabízíme kapitoly obsahující moderní a kreativní recepty na jednoduchou přípravu pokrmů ze snadno dostupných surovin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1