Number of the records: 1  

Rýže

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dusy, Tanja - Author
    Vydání první - 214 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-242-9233-5
    Esence
      Kintrup, Martin, - Author   El Bournová, Marta - Translator
     rýžová jídla  rýže
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberB 61.204
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rýže
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.204   

    Uniform title Reis. Česky
    Title statementRýže : recepty z celého světa / Tanja Dusyová, Martin Kintrup ; z německého originálu Reis ... přeložila Marta El Bournová
    Main entry-name Dusy, Tanja (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia Group, 2023
    Phys.des.214 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-242-9233-5
    National bibl. num.cnb003521589
    Edition Esence (Euromedia Group)
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Kintrup, Martin, 1977- (Author)
    El Bournová, Marta (Translator)
    Subj. Headings rýžová jídla * rýže
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:633.18 , 633.18 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Rýže
    Rýži má rád celý svět. Rýže je mnohem víc než jen příloha. Je zdravá, neobsahuje lepek a s více než 800 odrůdami je nejdůležitější a nejvšestrannější základní potravinou na světě. Rýžová zrnka mohou být červená, bílá, černá, sypká či lepivá, kulatá i dlouhá, každé je jiné a každý druh má předpoklady být superstar. Od Číny přes Indii, Afriku a Evropu až po Ameriku – autoři se při hledání těch nejlepších odrůd rýže, způsobů vaření a receptů nechali na cestě světem inspirovat jak klasikou, tak i tajnými tipy z pouličního občerstvení. Výsledek: více než 80 vydatných slaných a sladkých rýžových pokrmů, ozdobených vzrušujícími cestovatelskými příběhy s chutí rýže a praktickými kuchařskými poznatky. Pro jakoukoliv úpravu rýže – z pánve nebo v misce, rolovanou nebo dušenou, v podobě rizota nebo jako sladké mlsání – nabízíme kapitoly obsahující moderní a kreativní recepty na jednoduchou přípravu pokrmů ze snadno dostupných surovin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.