Number of the records: 1  

Domácí zpracování zvěřiny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bothe, Carsten, 1966- - Author
    České vydání první - 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7541-239-3
      Kavinová, Alice - Translator
     zvěřina  zpracování masa  domácí výroba  zvěřinová jídla
     příručky
    Call numberC 400.911
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Domácí zpracování zvěřiny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 400.911   

    Uniform title Wildverwertung praktisch. Česky
    Title statementDomácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe
    Main entry-name Bothe, Carsten, 1966- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2021
    Phys.des.87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7541-239-3 Kč 249.00
    National bibl. num.cnb003328462
    NotePřeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová
    Another responsib. Kavinová, Alice (Translator)
    Subj. Headings zvěřina * zpracování masa * domácí výroba * zvěřinová jídla
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.55 , 637.5.03 , 334.714 , 641.55:637.55 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Domácí zpracování zvěřiny
    Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.