Number of the records: 1
Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků
Musil, František - Author
1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 67 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Orel, Vítězslav, - Author of introduction
vejce vaječná jídla potravinářská mikrobiologie
příručkyCall number C 25.226 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků / František Musil ; [předmluva Vítězslav Orel] Main entry-name Musil, František (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL, 1956 (Práce) Phys.des. 67 s. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000724534 Edition Řada potravinářské literatury Note 1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.) Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Author of introduction)
Subj. Headings vejce * vaječná jídla * potravinářská mikrobiologie Form, Genre příručky Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 579.67 , 641.55:637.4 , 613.286 , 637.4 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1