Number of the records: 1  

Vaříme trochu jinak

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dell Plotnárková, Jana, 1978- - Author - Photographer
    Vydání první - 199 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-7549-119-0
    Esence
      Kremsa, Žaneta, - Author - Photographer
     paleolitická dieta  dietní jídla  bezlepková dieta  racionální výživa
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 370.844
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vaříme trochu jinak
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.12.2024)C 370.844   

    Title statementVaříme trochu jinak : gaps & paleo - vaříme bez lepku, bez cukru / Jana Dell Plotnárková, Žaneta Kremsa
    Portion of titleGaps & paleo - vaříme bez lepku, bez cukru
    Vaříme bez lepku, bez cukru
    Main entry-name Dell Plotnárková, Jana, 1978- (Author) (Photographer)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia, 2017
    Phys.des.199 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-7549-119-0 369,00 Kč
    National bibl. num.cnb002833827
    Edition Esence (Euromedia Group)
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Kremsa, Žaneta, 1980- (Author) (Photographer)
    Subj. Headings paleolitická dieta * dietní jídla * bezlepková dieta * racionální výživa
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 641.563 , 641.561 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Vaříme trochu jinak
    GAPS je dočasná dieta bez obilovin a škrobů, drží se do odeznění problémů. Populární paleo dieta - konzumace vyvážených, kvalitních a zdraví prospěšných potravin (masa, mořských plodů, vajec, zeleniny, ovoce, hub, ořechů a semen). Stravování pro zdravý trávicí systém a harmonizaci střevní mikroflóry. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.