Number of the records: 1
Lehari, Gabriele, 1958- - Author
Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2011 - 127 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm
ISBN 978-80-251-3262-3
konzervování potravin
příručkyCall number C 368.546 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Jak uchovávat potraviny : zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme / Gabriele Lehari ; [překlad Zlata Zvolánková] Portion of title Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme Main entry-name Lehari, Gabriele, 1958- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Computer Press, 2011 Phys.des. 127 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm ISBN 978-80-251-3262-3 National bibl. num. cnb002184499 Note Přeloženo z němčiny. Obálkový podnázev: rady pro správné skladování a konzervaci potravin. Obsahuje rejstřík Original Vorratshaltung frisch halten, einfrieren, konservieren Subj. Headings konzervování potravin Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.4 , (035) Country Česko Language čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/201106/contents/nkc20112184499_1.pdf Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Chcete si užít sklizeň z vaší zahrádky i během roku? Nemáte chuť denně nakupovat? Rádi byste vždy měli po ruce čerstvé potraviny? Poradíme vám, jak na to! V této knize získáte potřebné informace, jak správně uchovávat zásoby ve sklepě i v lednici, dozvíte se, jak nejlépe zamrazit různé druhy potravin, a vyzkoušíte si exotické i osvědčené recepty pro lahodné konzervování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1