Number of the records: 1
Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage
book
Jacobsen, Eduard - Author
2., umgearb. Aufl. - Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 - xx, 706 s. : il ; 25 cm
potravinářská technologie potravinářský průmysl ovoce konzervování ovoce
příručkyCall number C 361.753 Umístění Title statement Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage / Von Eduard Jacobsen Main entry-name Jacobsen, Eduard (Author) Edition statement 2., umgearb. Aufl. Issue data Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 Phys.des. xx, 706 s. : il ; 25 cm Note Obsahuje rejstřík Language note Tištěno švabachem Subj. Headings potravinářská technologie * potravinářský průmysl * ovoce * konzervování ovoce Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 634.1/.8.076 , (035) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1