Number of the records: 1  

Die Bierbrauerei

  1. book

    book


     Schuster, Karl - Author
    5., umbearb. Aufl. - Stuttgart : Enke, 1968 - xii, 419 s. : il.
      Weinfurtner, Franz - Author
     pivo  pivovarnictví  technologie
    Call numberC 66.565/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.565/2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementDie Bierbrauerei. II. Band, Die Technologie der Würzebereitung / Karl Schuster und Franz Weinfurtner
    Portion of titleTechnologie der Würzebereitung
    Main entry-name Schuster, Karl (Author)
    Edition statement5., umbearb. Aufl.
    Issue dataStuttgart : Enke, 1968
    Phys.des.xii, 419 s. : il.
    NoteIn drei Bänden
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Weinfurtner, Franz (Author)
    Subj. Headings pivo * pivovarnictví * technologie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.4 , 641.87:663.4 , 001.126-029:6 , 663
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.