Number of the records: 1
Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků
1. vyd. - Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 - 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.)
Sampels, Sabine, - Author
ryby rybí maso zpracování živočišných produktů kvalita potravin rybí jídla
kolektivní monografieCall number C 357.501 Umístění Title statement Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.] Edition statement 1. vyd. Issue data Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 Phys.des. 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.) National bibl. num. cnb002590761 Note 500 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Language note České a anglické resumé Another responsib. Sampels, Sabine, 1975- (Author)
Subj. Headings ryby * rybí maso * zpracování živočišných produktů * kvalita potravin * rybí jídla Form, Genre kolektivní monografie Conspect 639.2/.6 - Rybářství UDC 639.21/.22 , 637.56 , 637.03 , 663/664-021.465 , 641.55:637.56 , (048.8:082) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1