Number of the records: 1
Dostálová, Jana, 1943- - Author
1. vyd. - Praha : Forsapi, [2008?] - 53 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.)
Stručné informace pro pacienty ;
potraviny potravinářská technologie kuchařství
informační publikaceCall number C 349.557 Umístění 664 - Potravinářství Title statement Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová Main entry-name Dostálová, Jana, 1943- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Forsapi, [2008?] Phys.des. 53 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) National bibl. num. cnb001821384 Edition Stručné informace pro pacienty ; 2 Note Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Subj. Headings potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty Form, Genre informační publikace Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 663/664 , 613.26/.29 , 641/642 , 614 , (036) Country Česko Language čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/200810/contents/nkc20081821384_1.pdf Ve volném výběru 664 - Potravinářství Document kind BOOKS Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1