Number of the records: 1  

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dostálová, Jana, 1943- - Author
    1. vyd. - Praha : Forsapi, [2008?] - 53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.)
    Stručné informace pro pacienty ;
     potraviny  potravinářská technologie  kuchařství
     informační publikace
    Call numberC 349.557
    Umístění 664 - Potravinářství
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.557   

    Title statementCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
    Main entry-name Dostálová, Jana, 1943- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Forsapi, [2008?]
    Phys.des.53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-8-4 (brož.)
    National bibl. num.cnb001821384
    Edition Stručné informace pro pacienty ; 2
    NoteObsahuje rejstřík. Terminologický slovník
    Subj. Headings potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty
    Form, Genre informační publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 663/664 , 613.26/.29 , 641/642 , 614 , (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200810/contents/nkc20081821384_1.pdf
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
    Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.