Number of the records: 1  

Physiologie des Geschmacks, oder, physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüse

  1. book

    book


     Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Author
    3. Aufl. - Braunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1867 - xl, 272 s.
    ISBN (Brož.)
      Vogt, Carl, - Translator
     gastronomie  kuchařství  chuť  fyziologie člověka
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberNE 5.359
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Netolická knihovna, knihy )nedostupnýNE 5.359   

    Údaje o názvuPhysiologie des Geschmacks, oder, physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüse / von Brillat-Savarin ; uebersetzt und mit Anmerkungen versehen von Carl Vogt
    Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
    Údaje o vydání3. Aufl.
    Vyd.údajeBraunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1867
    Fyz.popisxl, 272 s.
    ISBN(Brož.)
    Dal.odpovědnost Vogt, Carl, 1817-1895 (Překladatel)
    Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * chuť * fyziologie člověka
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 612 , 612.87 , 641/642 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.