Number of the records: 1
Physiologie des Geschmacks, oder, physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüse
book
Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Author
3. Aufl. - Braunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1867 - xl, 272 s.
ISBN (Brož.)
Vogt, Carl, - Translator
gastronomie kuchařství chuť fyziologie člověka
příručky kuchařské receptyCall number NE 5.359 Umístění Údaje o názvu Physiologie des Geschmacks, oder, physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüse / von Brillat-Savarin ; uebersetzt und mit Anmerkungen versehen von Carl Vogt Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Údaje o vydání 3. Aufl. Vyd.údaje Braunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1867 Fyz.popis xl, 272 s. ISBN (Brož.) Dal.odpovědnost Vogt, Carl, 1817-1895 (Překladatel)
Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * chuť * fyziologie člověka Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 612 , 612.87 , 641/642 , (083.12) , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Loading…
Number of the records: 1