Number of the records: 1  

The best Czech recipes

  1. SYS0006589
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200805085944.6
    007
      
    ta
    008
      
    070104s2007----xr------------------eng--
    015
      
    $a cnb001703542
    020
      
    $a 978-80-7253-212-4 (váz.) $z 80-7253-212-4
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    041
    1-
    $a eng $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.568(437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Salfellner, Harald, $d 1962- $7 jn20001005715 $4 aut
    245
    14
    $a The best Czech recipes / $c Harald Salfellner
    260
      
    $a Praha : $b Vitalis, $c 2007
    300
      
    $a 79 s. : $b il.
    500
      
    $a Přeloženo z pravděpodobně němčiny
    520
    3-
    $a Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072532124 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    650
    07
    $a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.