Number of the records: 1
The best Czech recipes
SYS 0006589 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200805085944.6 007 ta 008 070104s2007----xr------------------eng-- 015 $a cnb001703542 020 $a 978-80-7253-212-4 (váz.) $z 80-7253-212-4 040 $a CBA001 $b cze 041 1-
$a eng $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.568(437.3) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Salfellner, Harald, $d 1962- $7 jn20001005715 $4 aut 245 14
$a The best Czech recipes / $c Harald Salfellner 260 $a Praha : $b Vitalis, $c 2007 300 $a 79 s. : $b il. 500 $a Přeloženo z pravděpodobně němčiny 520 3-
$a Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072532124 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU 650 07
$a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1