Number of the records: 1
Chléb
Treuille, Eric - Author
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2005 - 168 s. : barev. il. ; 29 cm
ISBN 80-249-0598-1
Ferrigno, Ursula - Other O'Leary, Ian - Photographer
chléb pečivo vaření
kuchařské recepty příručkyCall number B 46.093 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Title statement Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně / Eric Treuille, Ursula Ferrignová ; fotografie Ian O'Leary ; [z anglického originálu ... přeložila Leona Maříková] Main entry-name Treuille, Eric (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Praze : Ikar, 2005 Phys.des. 168 s. : barev. il. ; 29 cm ISBN 80-249-0598-1 National bibl. num. cnb001570816 Note Terminologický slovník -- Obsahuje rejstřík Original Bread Another responsib. Ferrigno, Ursula (Other)
O'Leary, Ian (Photographer)
Subj. Headings chléb * pečivo * vaření Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:664.661/.664 , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Document kind BOOKS Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba krok za krokem od přípravy základního těsta přes rozmanité vytvarování, glazování a posypání až k upečení v troubě či domácí pekárně. Více než 100 lahodných receptů z celého světa: chleby bílé, ochucené, chlebové placky, rychlé chleby - bageta, skotské dalamánky, partybrot, pitta, panettone, ekmek, bylinkově voňavá focaccia, hořkosladký čokoládový chlebíček, briošky, sváteční Vánoční štóla či challa. Rady a tipy jaké zvolit suroviny, informační přehled o době kynutí, pečení, teplotě trouby a možnosti využití domácí pekárny. Exkluzivní fotografie vzbuzující chutě představují výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic. Kniha, která změní začátečníka v mistra pekaře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1