Number of the records: 1
Divočák
SYS 1179165 LBL 01503nam-a2200445-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20230527043506.5 007 ta 008 221122s2022----xr-a---e------001-0-cze-d 015 $a cnb003475082 020 $a 978-80-7541-323-9 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1357138852 040 $a KLG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55:637.55 $2 MRF 080 $a 639.111.1 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Axell, Mikael, $d 1979- $7 hka20221169995 $4 aut 240 10
$a Sauen. $l Česky 245 10
$a Divočák : $b recepty z kančího masa / $c Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen 246 30
$a Recepty z kančího masa 250 $a České vydání první 264 -1
$a Praha : $b Jan Vašut s.r.o., $c 2022 300 $a 142 stran : $b barevné ilustrace ; $c 27 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 500 $a Překlad Alice Kavinová 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Kuchařské recepty z kančího masa na přípravu jednoduchých i slavnostnějších pokrmů, tradičních jídel od babiček i novější pojetí úpravy masa. Všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075413239 $2 Národní knihovna České Republiky 650 07
$a zvěřinová jídla $7 ph116792 $2 czenas 650 07
$a černá zvěř $7 ph136871 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Ernsth, Frida, $d 1981- $7 hka20221169996 $4 aut 700 1-
$a Wettainen, Stefan, $d 1968- $7 xx0278953 $4 pht 700 1-
$a Kavinová, Alice $7 xx0041141 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1