Number of the records: 1
Freshness and shelf-life of fish products
Hao, Ruoyi, 1992- - Dissertant
113 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm
ISBN 978-80-7514-146-0
rybí produkty nutriční hodnota potravin kvalita potravin
disertace tezeCall number C 409.212 Umístění Údaje o názvu Freshness and shelf-life of fish products = Čerstvost a trvanlivost rybích produktů / doctoral thesis by Ruoyi Hao Souběž.n. Čerstvost a trvanlivost rybích produktů Záhlaví-jméno Hao, Ruoyi, 1992- (Autor diplomové práce nebo disertace) Nakladatel Vodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2022 Fyz.popis 113 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm ISBN 978-80-7514-146-0 Číslo nár. bibl. cnb003443557 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Jazyková pozn. České a anglické resumé Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla rybí produkty * nutriční hodnota potravin * kvalita potravin Forma, žánr disertace * teze Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637'8 , 641.1 , 663/664-021.465 , (043.3) , (048.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Loading…
Number of the records: 1