Number of the records: 1  

Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení


  1.  Michl, František, 1856-1920 - Author
    52, 1 stran ; 16°
    Malá knihovna Epochy ;
     potraviny  potravinářský průmysl
    Umístění
    Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení
    Title statementPadělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení : pro obchodníky, živnostníky a rolníky, jakož i pro dozorčí zřízence tržní a zdravotní, zvláště však pro hospodyně a kuchařky / napsal Frant. Michl
    Main entry-name Michl, František, 1856-1920 (Author)
    PublicationPraha : E. Weinfurter, 1906
    Phys.des.52, 1 stran ; 16°
    National bibl. num.cnb000641896
    Edition Malá knihovna (Epocha)
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Ownership hist.Na patitulu titulní strany kulaté razítko Knihovna vysokých škol technických v Praze. Pod razítkem tužkou napsáno MŠVU, 17.2.1950
    Binding inf.Původní vazba v papírových deskách byla dána do pevných desek
    Subj. Headings potraviny * potravinářský průmysl
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 612.392/.398 , 613.26/.29 , 663/664 , 664 , 612.392 , 614.31
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindBOOKS
    Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.