Number of the records: 1
Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení
Michl, František, 1856-1920 - Author
52, 1 stran ; 16°
Malá knihovna Epochy ;
potraviny potravinářský průmyslUmístění Title statement Padělání a porušování nejdůležitějších potravin a návod pro rychlé poznávání takového porušení : pro obchodníky, živnostníky a rolníky, jakož i pro dozorčí zřízence tržní a zdravotní, zvláště však pro hospodyně a kuchařky / napsal Frant. Michl Main entry-name Michl, František, 1856-1920 (Author) Publication Praha : E. Weinfurter, 1906 Phys.des. 52, 1 stran ; 16° National bibl. num. cnb000641896 Edition Malá knihovna (Epocha) Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Ownership hist. Na patitulu titulní strany kulaté razítko Knihovna vysokých škol technických v Praze. Pod razítkem tužkou napsáno MŠVU, 17.2.1950 Binding inf. Původní vazba v papírových deskách byla dána do pevných desek Subj. Headings potraviny * potravinářský průmysl Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 612.392/.398 , 613.26/.29 , 663/664 , 664 , 612.392 , 614.31 Country Česko Language čeština URL Digitalizovaný dokument Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1