Number of the records: 1  

365

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hejlík, Lukáš, 1980- - Author
    1. vydání - 365 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-906960-6-8
     stravovací zařízení
     průvodce
    Call numberC 388.104
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    365
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 388.104   
    Rožnov k vypůjčeníC 388.104 R   

    Title statement365 : gastromapa Lukáše Hejlíka
    Spine TitleGastromapa Lukáše Hejlíka 365
    Varying form of title365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
    Main entry-name Hejlík, Lukáš, 1980- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Došel karamel, s.r.o., 2019
    Phys.des.365 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-906960-6-8 Kč 365,00
    National bibl. num.cnb003100364
    NoteNázev z obálky. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings stravovací zařízení - Česko
    Form, Genre průvodce
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    UDC (437.3) , 640.4/.5 , (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    365
    Herec přináší 365 tipů na české a moravské gastronomické podniky, které nabízejí dobré jídlo, pití, pivo, kávu či něco sladkého. Kniha vznikla na základě appky a blogu autora se jménem Gastromapy. Podniky v knize rozdělil do 31 kapitol, kdy každá představuje různé specifické oblasti gastronomického vyžití, například tipy na snídani, oběd, drink, na dobrý hostinec či brunch, na jídlo z farmy, na zámek či lázně, horské podniky, bistra či kam zajít s dětmi nebo kde objevit nejlepší rodinné podniky. Bonusem jsou zajímavosti ohledně každého podniku týkající se vzniku, historie objektu atp. Kniha doprovází barevné fotografie, a to nejen exteriérů a interiérů, ale také vybraných naservírovaných pokrmů. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.