Number of the records: 1
Ryby z našich rybníků a řek
Vogt, Jacqueline, 1962- - Author
České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN 978-80-7236-995-9
Swoboda, Ingo - Author Walter, Alexander - Photographer Pokorná, Markéta - Translator
rybí jídla sladkovodní ryby
příručky kuchařské receptyCall number C 376.202 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Fische aus heimischen Seen & Flüssen. Česky Údaje o názvu Ryby z našich rybníků a řek : poklady z přírody / Jaqueline Vogt, Ingo Swoboda ; fotografie: Alexander Walter Část názvu Poklady z přírody Záhlaví-jméno Vogt, Jacqueline, 1962- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2017 Fyz.popis 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm ISBN 978-80-7236-995-9 Číslo nár. bibl. cnb002955687 Poznámky Z němčiny přeložila Markéta Pokorná. Obsahuje rejstříky Dal.odpovědnost Swoboda, Ingo (Autor)
Walter, Alexander (Fotograf)
Pokorná, Markéta (Překladatel)
Předmět.hesla rybí jídla * sladkovodní ryby - Česko Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , 639.21 , (437.3) , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1