Number of the records: 1  

Florencie a Toskánsko

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Williams, Nicola, 1971- - Author
    První české vydání - 351 stran : barevné ilustrace, mapy, plány ; 20 cm
    ISBN 978-80-256-1759-5
    Lonely Planet
      Dixon, Belinda - Author   Styblík, Jan, - Translator
     Florencie (Itálie)  Toskánsko (Itálie)
     turistické průvodce
    Call numberC 367.847
    Umístění 913(45) - Itálie. Vatikán. San Marino. Malta
    Florencie a Toskánsko
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.847   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.847 v1   
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 04.11.2024)C 367.847 v2   

    Unifikovaný název Florence & Tuscany. Česky
    Údaje o názvuFlorencie a Toskánsko / toto vydání připravili Nicola Williams, Belinda Dixon ; překlad a odborná spolupráce Jan Styblík
    Záhlaví-jméno Williams, Nicola, 1971- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    NakladatelPraha : Svojtka & Co., 2016
    Fyz.popis351 stran : barevné ilustrace, mapy, plány ; 20 cm
    ISBN978-80-256-1759-5
    Číslo nár. bibl.cnb002802433
    Edice Z řady průvodců Lonely Planet
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík. Obálkový podnázev: přehledné mapy, užitečné tipy na cestu, praktická doporučení
    Dal.odpovědnost Dixon, Belinda (Autor)
    Styblík, Jan, 1970- (Překladatel)
    Předmět.hesla Florencie (Itálie) - reálie * Toskánsko (Itálie) - reálie
    Forma, žánr turistické průvodce
    Konspekt913(4) - Geografie Evropy, reálie, cestování
    MDT 913(450.521) , 913(450) , (450) , (036)913
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru913(45) - Itálie. Vatikán. San Marino. Malta
    Druh dok.KNIHY
    Florencie a Toskánsko
    Pohlednice opravdu nelžou. Toskánsko je skutečně nádhernou kombinací úchvatné zelené krajiny, renesanční nádhery a fantastického jídla a vína. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.