Number of the records: 1  

Rozbor a měření nesouměrného odběru elektrické energie v trojfázové soustavě

  1. book

    book


     Drechsler, Richard, 1909-1988 - Autor
    Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1965 - 38, [1] s. : obr., grafy ; 8°
    Rozpravy ČSAV. Roč. 75/1965, Řada technických věd ;
     odběr proudu  elektrická měření
     studie
    SignaturaC 52.536
    Umístění
    1871: 1871
    1870: 1870
    1869: 1869
    1868: 1868
    1865: 1865
    1863: 1863
    1861: 1861
    1859: 1859
    1857: 1857
    1854: 1854
    1852: 1852
    1851: 1851
    1848: 1848
    1847: 1847
    1845: 1845
    1843: 1843
    1841: 1841
    1837: 1837, 1837
    1833: 1833
    1830: 1830
    1827: 1827
    1824: 1824
    1822: 1822
    1820: 1820
    1814: 1814, 1814
    1811: 1811
    1795: 1795, 1795
    1791: 1
    1790: 1
    1788: 1
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 52.536   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuRozbor a měření nesouměrného odběru elektrické energie v trojfázové soustavě / Richard Drechsler
    Záhlaví-jméno Drechsler, Richard, 1909-1988 (Autor)
    Vyd.údajePraha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1965 (KNT 5)
    Fyz.popis38, [1] s. : obr., grafy ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000481832
    Edice Rozpravy ČSAV. Řada technických věd ; 1
    Poznámky800 výt.. Angl. souhrn. Zn.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchPřehled literatury
    Předmět.hesla odběr proudu * elektrická měření
    Forma, žánr studie
    Konspekt621.3 - Elektrotechnika
    MDT 621.317 , 621.31 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Studie uvádí zásady a metody posuzování nesouměrných zátěží. Ukazuje, že hlavní kritérium ekvivalentní jalová energie, úplně nestačí a že je třeba integrovat také výkon pulsační a hybridní. Získané vyhodnocení poslouží zejména potřebným technickoekonomickým opatřením pro co nejhospodárnější rozvod elektrické energie.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.