Number of the records: 1  

Mechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor


  1.  Sedlák, Josef, 1924-2007 - Author
    1. vyd. - Praha : SZN, 1968 - 160, [4] s.
    Mechanizace, výstavba a vodní hospodářství
      Radil, Bohumil - Author   Kalina, Josef, - Author
     brambory  sklizeň zemědělských plodin  mechanizace výroby
    Call numberC 66.350
    Umístění
    Mechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.350   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.350 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementMechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor / [Autoři:] Sedlák, Kalina, Radil ; Předml.: M. Preininger
    Main entry-name Sedlák, Josef, 1924-2007 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SZN, 1968
    Phys.des.160, [4] s.
    National bibl. num.cnb000448684
    Edition Mechanizace, výstavba a vodní hospodářství
    Note1500 výt.. Přehl. lit.. Pozn.. S obr., fot. a grafy v textu. Obálka: Václav Hladký
    Another responsib. Radil, Bohumil (Author)
    Kalina, Josef, 1925-1967 (Author)
    Subj. Headings brambory * sklizeň zemědělských plodin * mechanizace výroby
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC 338.363 , 631.55 , 633.491 , 635.21
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Mechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor
    Popisy nových strojů a technologií v oboru sklizně a posklizňové úpravy brambor a jejich srovnání se zahraničními tvoří obsah publikace, která se současně zabývá i posouzením problematiky z hlediska organizačně ekonomického.Autořipřihlížejí i k perspektivnímu vývoji a v závěrečném hodnocení mechanizačních prostředků konstatují, že pro komplexnost prací jsou sice základní technologické problémy vyřešeny, nejsou však ještě vyvinuty všechny potřebnémechanizačníprostředky tak, aby mohly být zavedeny všeobecně do praxe. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.