Number of the records: 1
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Baroň, Mojmír - Author
Vyd. 1. - Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 - 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.)
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis,
víno výroba vína oxid siřičitý
studieCall number C 356.961 Umístění 663.2 - Vinařství Title statement Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň Par.title Possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology Main entry-name Baroň, Mojmír (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 Phys.des. 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.) National bibl. num. cnb002573217 Edition Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; 6 (2013), 8 Note 60 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Language note České a anglické resumé Subj. Headings víno * výroba vína * oxid siřičitý Form, Genre studie Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.25 , 663.2 , 543.272.51 , (048.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1