Number of the records: 1  

Jak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Astl, Jaromír, 1964- - Author
    Praha : Maxdorf, c2009 - 328 s. ; 20 cm
    ISBN 978-80-7345-175-2 (brož.)
    Lékař radí
      Astlová, Eliška, - Author   Marková, Eva, - Author
     péče o zdraví  racionální výživa  zdravý životní styl
     příručky
    Call numberC 353.908
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 353.908   

    Title statementJak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den : příručka poradce / Jaromír Astl, Eliška Astlová, Eva Marková
    Portion of titleVyvážený zdravý životní styl pro každý den
    Main entry-name Astl, Jaromír, 1964- (Author)
    Issue dataPraha : Maxdorf, c2009
    Phys.des.328 s. ; 20 cm
    ISBN978-80-7345-175-2 (brož.)
    National bibl. num.cnb001856199
    Edition Lékař radí (Maxdorf)
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Astlová, Eliška, 1972- (Author)
    Marková, Eva, 1939- (Author)
    Subj. Headings péče o zdraví * racionální výživa * zdravý životní styl
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613 , 613.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200903/contents/nkc20091856199_1.pdf
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Jak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den
    Kniha vznikala s cílem přiblížit čtenářům jednoduchý a přirozený způsob posílení vlastního zdraví. Za posledních 100 let bylo popsáno mnoho nových poznatků o vitaminech a minerálech, ale především o zdravé výživě, která může zabránit vzniku řady onemocnění. V první části knihy se autoři soustředí na výživu a výběr zdravých a výživově hodnotných potravin. Druhá část se věnuje mikroživinám, jejich známým účinkům v metabolismu člověka a také jsou zde popsány základní zdroje těchto látek v potravě. Dále jsou rozebrány některé účinky probiotik a přírodních látek. V poslední části je popsán zdravý a vyrovnaný jídelníček, sestavený nejen z pohledu energetického, ale také z hlediska volby potravin. Potraviny jsou vybírány s důrazem na pestrou a vyváženou stravu, dostupnou na trhu v ČR, a na potraviny s minimálním využitím chemických přídatných látek, s podporou tzv. ekologické produkce. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.