Number of the records: 1  

Osm chutí Asie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Shabtay, Shahaf, 1975- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Smart Press, 2012 - 178 s. : barev. il. ; 22 x 27 cm
    ISBN 978-80-87049-54-9 (váz.)
     Shabtay, Shahaf, 1975-
    SaSaZu (restaurace)
     kuchařství  asijská jídla  restauratéři
     vyprávění  kuchařské recepty
    Call numberC 349.620
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Osm chutí Asie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.620   

    Title statementOsm chutí Asie / Shahaf Shabtay & SaSaZu
    Main entry-name Shabtay, Shahaf, 1975- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Smart Press, 2012
    Phys.des.178 s. : barev. il. ; 22 x 27 cm
    ISBN978-80-87049-54-9 (váz.)
    National bibl. num.cnb002409506
    Another responsib. SaSaZu (restaurace) (Author)
    Subj. Headings Shabtay, Shahaf, 1975- * SaSaZu (restaurace) * kuchařství - Asie * asijská jídla * restauratéři - Česko
    Form, Genre vyprávění * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.568(5) , 640.43-051 , (5) , (437.3) , (0:82-94) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Osm chutí Asie
    Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, se s vámi v této kuchařce podělí nejen o recepty a postupy asijské kuchyně, ale také o příběhy, které se za nimi skrývají. Vydejte se spolu s ním do jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodži a Singapuru. Stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak – nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nálady. A navíc je to zábava! Každá z osmi kapitol knihy je věnována jedné typické asijské surovině (kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli). Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky, hlavní jídla a dezerty či drinky, každý je navíc doplněn fotografií. Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám, v knize najdete i tipy, kde sehnat potřebné suroviny. Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí restaurace SaSaZu, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA. Vydejte se tedy spolu s Shahafem a jeho knihou na cestu za taji asijské kuchyně i asijského životního stylu plného chutí, vůní a zážitků… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.