Number of the records: 1  

Proč se špagety nedají přelomit na dvě části

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Benecke, Mark, 1970- - Author
    Brno : MOBA, c2010 - 227 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-243-3808-8 (váz.) :
     kuriozity, rekordy a zajímavosti  všeobecnosti a zajímavosti
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 344.353
    Umístění 0/9 - Obecně naučné publikace
    Proč se špagety nedají přelomit na dvě části
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 344.353   

    Title statementProč se špagety nedají přelomit na dvě části / Mark Benecke ; [překlad Berenika Králíková]
    Main entry-name Benecke, Mark, 1970- (Author)
    Issue dataBrno : MOBA, c2010
    Phys.des.227 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-243-3808-8 (váz.) : Kč 249,00
    National bibl. num.cnb002097262
    NotePřeloženo z němčiny. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginalWarum man Spaghetti nicht durch zwei teilen kann
    Subj. Headings kuriozity, rekordy a zajímavosti * všeobecnosti a zajímavosti
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    UDC 088 , 0/9 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201005/contents/nkc20102097262_1.pdf
    Ve volném výběru0/9 - Obecně naučné publikace
    Document kindBOOKS
    Proč se špagety nedají přelomit na dvě části
    Víte, proč se ještě neuvařené špagety zlomí obvykle na tři, čtyři nebo pět částí, ale téměř nikdy ne na dvě? Nebo zda ve slizu můžete plavat stejně rychle jako ve vodě? Kolik fotografií je zapotřebí, aby na skupinovém snímku nikdo nemžoural oslněn sluncem? Nebo proč mají potetovaní více sexu než lidé bez tetování? Pro vědeckou práci není vždy nutné pouze počítání, měření a dokumentování. Je jen třeba najít správné otázky a zdánlivě bizarní pokusy nepodceňovat... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.