Number of the records: 1
Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus
Cepák, Miloš - Author
Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 - 22 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.)
Edice metodik. Technologická řada ;
Vácha, František, - Author Vejsada, Pavel, - Author
kapr obecný rybí maso kvalita potravin
metodické příručkyCall number C 339.501 Umístění Title statement Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada Main entry-name Cepák, Miloš (Author) Issue data Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 Phys.des. 22 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.) National bibl. num. cnb002097639 Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 93 Note Nad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Ústav akvakultury. Anglicko-český slovníček. 100 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Vácha, František, 1946- (Author)
Vejsada, Pavel, 1980- (Author)
Another responsib. Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický. Oddělení akvakultury a hydrobiologie (Other)
Subj. Headings kapr obecný * rybí maso * kvalita potravin Form, Genre metodické příručky Conspect 59 - Zoologie UDC 597.551.2 , 637.56 , 663/664-021.465 , (072) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1