Number of the records: 1
Biosynthesis of food components
Velíšek, Jan, 1946- - Author
1st ed. - Tábor : OSSIS, 2008 - xii, 497 s. : il. ; 24 cm
ISBN 978-80-86659-12-1
Cejpek, Karel, - Author
biosyntéza (biochemie) potravinářská biochemie biologicky aktivní látky fenolické látky přírodní barviva
monografieCall number C 331.972 Umístění Title statement Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek Main entry-name Velíšek, Jan, 1946- (Author) Edition statement 1st ed. Issue data Tábor : OSSIS, 2008 Phys.des. xii, 497 s. : il. ; 24 cm ISBN 978-80-86659-12-1 National bibl. num. cnb001816158 Note Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie a rejstřík Another responsib. Cejpek, Karel, 1967- (Author)
Another responsib. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Subj. Headings biosyntéza (biochemie) * potravinářská biochemie * biologicky aktivní látky * fenolické látky * přírodní barviva Form, Genre monografie Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 577.12 , 663/664:577.1 , 577.1 , 547.56 , 547.97 , (048.8) Country Česko Language angličtina URL http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:061727c0-b05f-11e4-a7a2-005056827e51 Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1