Number of the records: 1  

Miroslav Antl radí, jak na gaunery

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Antl, Miroslav, 1955- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Prostor, 2008 - 134 s. : il. ; 18 cm
    ISBN 978-80-7260-188-2 (brož.)
    Poradna Miroslava Antla ;
      Hanslík, Hanuš, - Author
     násilí  trestné činy  kriminální případy
     příběhy  populárně-naučné publikace
    Call numberC 330.159
    Umístění 343.4/.7 - Ostatní trestné činy
    Miroslav Antl radí, jak na gaunery
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 330.159   

    Title statementMiroslav Antl radí, jak na gaunery / [Miroslav Antl, Hanuš Hanslík]
    Portion of titleJak na gaunery
    Main entry-name Antl, Miroslav, 1955- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Prostor, 2008
    Phys.des.134 s. : il. ; 18 cm
    ISBN978-80-7260-188-2 (brož.)
    National bibl. num.cnb001798668
    Edition Poradna Miroslava Antla ; sv. 2
    Another responsib. Hanslík, Hanuš, 1973- (Author)
    Subj. Headings násilí * trestné činy * kriminální případy
    Form, Genre příběhy * populárně-naučné publikace
    Conspect343 - Trestní právo
    UDC (0:82-32) , 316.624 , 343.3/.7 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru343.4/.7 - Ostatní trestné činy
    Document kindBOOKS
    Miroslav Antl radí, jak na gaunery
    Druhý svazek edice tematických poraden JUDr. Miroslava Antla se zabývá domácím násilím, týráním dětí, útoky na seniory ho a dalšími tématy. Kniha čerpá náměty především z pořadu „Krimi live“, který uvedla Prima. Autorská dvojice knihy, JUDr. Miroslav Antl a Hanuš Hanslík, předkládá srozumitelnou a čtivou formou nejen konkrétní příklady páchání trestné činnosti, ale i návody a odborné rady obětem, jak v těchto extrémních životních situacích reagovat. Miroslav Antl je spoluautorem pořadu a odborným poradcem, Hanuš Hanslík jeho dramaturgem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.