Number of the records: 1  

Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Rapotín : Výzkumný ústav pro chov skotu, 2007 - 107 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-903142-9-0 (brož.)
     skot  krmení hospodářských zvířat  siláž  konzervace krmiv
     sborníky konferencí
    Call numberC 329.011
    Umístění 636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 329.011   

    Title statementVýkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv : (významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování) : sborník příspěvků = Fattening of beef cattle and new methods of evaluation of the ensiled feeds : (important factors of beef quality and its processing) : (proceedings of contribution) : Pohořelice, 6.9.2007 / Výzkumný ústav pro chov skotu, s.r.o., Rapotín
    Par.titleFattening of beef cattle and new methods of evaluation of the ensiled feeds
    Main entry-action Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv (seminář) (2007 : Pohořelice, Brno-venkov, Česko)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataRapotín : Výzkumný ústav pro chov skotu, 2007
    Phys.des.107 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-903142-9-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb001749211
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Language noteČást. anglický a slovenský text, anglická resumé
    Another responsib. Výzkumný ústav pro chov skotu
    Subj. Headings skot * krmení hospodářských zvířat * siláž * konzervace krmiv
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    UDC 636.085.7 , 636.085.52 , 636.084 , 636.2 , (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština ; angličtina ; slovenština
    Ve volném výběru636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Document kindBOOKS
    Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.