Number of the records: 1
Fermentované potraviny ke každému jídlu
SYS 1240637 LBL 02205cam-a22004457i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222111406.5 007 ta 008 230620s2023----xr-a---e------001-0-cze-- 015 $a cnb003525605 020 $a 978-80-88428-18-3 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)1393198044 040 $a OLA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 641.87 $2 MRF 080 $a 663/664.098 $2 MRF 100 1-
$a Ryczek, Hayley Barisa $7 ola20231192585 $4 aut 240 10
$a Fermented foods at every meal. $l Česky 245 10
$a Fermentované potraviny ke každému jídlu : $b kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / $c Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová 250 $a Vydání první 264 -1
$a Praha : $b Alpha Book, $c 2023 300 $a 192 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Lidé opět objevují výrobu, chuť apřínosy potravin sživými kulturami. Fermentované výrobky odjogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. Anaprosto právem! Najdete vnich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788088428183 $2 NKP 650 -7
$a fermentované potraviny $7 ph861144 $2 czenas 650 -7
$a fermentace $7 ph135618 $2 czenas 650 -7
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 650 -7
$a domácí výroba $7 ph205440 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Šůchová, Barbora, $d 1992- $7 kv20201064291 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1