Number of the records: 1  

Dokonalá tma

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fields, Helen, 1969- - Author
    Vydání první - 368 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7662-306-4
    Thrill ;
      Knapová, Nela - Translator
     anglické romány  detektivní romány  thrillery (romány)
    Call numberC 406.657
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) v přepravěC 406.657   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 13.11.2024)C 406.657 a   
    Rožnov vypůjčeno (do 04.12.2024)C 406.657 R   
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 25.11.2024)C 406.657 SV   
    Vltava vypůjčeno (do 20.11.2024)C 406.657 Va   

    Uniform title Perfect kill. Česky
    Title statementDokonalá tma / Helen Fieldsová ; přeložila Nela Knapová
    Main entry-name Fields, Helen, 1969- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Kniha Zlin, 2022
    Phys.des.368 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7662-306-4
    National bibl. num.cnb003416474
    Edition Thrill (Kniha Zlin) ; 45
    NotePřeloženo z angličtiny. Obálkový podnázev: detektivka
    Another responsib. Knapová, Nela (Translator)
    Z cyklu Inspektor Luc Callanach. 6
    Form, Genre anglické romány * detektivní romány * thrillery (romány)
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    UDC 821.111-31 , (0:82-312.4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Z cyklu Inspektor Luc Callanach. 6
    Člověk jako kus masa. Šestý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové.Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem. Když se ale v Paříži najde tělo skotského občana, kterému někdo odebral vnitřnosti, musí se Callanach spojit se svou šéfinspektorkou Avou Turnerovou v Edinburghu. Té však v márnici také přibývají těla znepokojivou rychlostí. Záhy se ukáže, že jejich starosti mají společného jmenovatele... a sebemenší chyba ve vyšetřování může zničit desítky dalších životů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.