Number of the records: 1  

Důvěrnosti z kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    sound recording


     Bourdain, Anthony, 1956-2018 - Author
    2 audiodisky (14 hod., 15 min.) ; 12 cm + 1 brožura (24 stran)
    8595693406854
      Stárková, Jiřina - Translator - Director   Brousek, Otakar, - Performer   Buzzi, Mario, - Composer
     Bourdain, Anthony, 1956-2018
    20.-21. století
     kuchaři  gastronomie  restaurace
     autobiografie  audioknihy  kompaktní disky
    Call numberHCD 13.398
    Důvěrnosti z kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( hudební )vypůjčeno (do 26.06.2024)HCD 13.398   

    Uniform title Kitchen confidential. Česky
    Title statementDůvěrnosti z kuchyně / Anthony Bourdain
    Main entry-name Bourdain, Anthony, 1956-2018 (Author)
    Publication[Praha] : Tympanum, s.r.o., 2021
    Copyright notice date℗2021
    Phys.des.2 audiodisky (14 hod., 15 min.) ; 12 cm + 1 brožura (24 stran)
    National bibl. num.cnb003392258
    NoteNahrávka vznikla podle stejnojmenné knihy vydané nakladatelstvím Slovart v roce 2021. Z anglického originálu přeložila Jiřina Stárková. Nezkrácená verze. Brožura obsahuje informace o autorovi a jeho kuchařské recepty. Název z disku
    ContentsPředkrm -- První chod -- Druhý chod -- Třetí chod -- Dezert -- Káva a cigárko -- Kuchyň je zavřená -- Bonus
    Another responsib. Stárková, Jiřina (Translator)
    Rimon, Jan (Director)
    Brousek, Otakar, 1957- (Performer)
    Buzzi, Mario, 1974- (Composer)
    Subj. Headings Bourdain, Anthony, 1956-2018 * 20.-21. století * kuchaři - Spojené státy americké - 20.-21. století * gastronomie - Spojené státy americké - 20.-21. století * restaurace - Spojené státy americké - 20.-21. století
    Form, Genre autobiografie * audioknihy * kompaktní disky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    929 - Biografie
    UDC 641/642-051 , 641/642 , 640.43 , 929 , (73) , (092) , (086.7)08 , (086.76)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindAudio documents
    Důvěrnosti z kuchyně
    Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni a chce, abyste poznali, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace. Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniích. Začíná svým prvním kulinářským zážitkem a přes školní léta se konečně dostává do opravdové kuchyně. Vypráví i historky, při nichž tuhne úsměv na rtech, ale hned vzápětí posluchače neodolatelně rozesměje. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.